06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Bloggen

Je hebt er vast al eens over gehoord: bloggen! Moeilijk? Nee, helemaal niet. Niet als je een goed plan hebt.

Waarom bloggen?

Bloggen is een hele goede manier voor online vindbaarheid (google). Door het delen van kennis word je daarnaast gezien als een expert. Mensen willen graag geholpen worden door experts! Een blog kun je delen op social media en in een e-mailnieuwsbrief naar jouw klanten, je hebt dus direct content voor diverse kanalen! Daardoor ben je weer even zichtbaar bij jouw (potentiële) klanten. Verder plaats je een blog ook op jouw website, hierdoor blijft deze zichtbaar in de resultaten in google. Wanneer je de juiste zoekwoorden hebt gebruikt dan blijft jouw blog dus iedere keer opnieuw gelezen worden. Ik verkies het schrijven van blogs boven een (dure) Adwords campagne: met een blog creëer je namelijk iets blijvends.

Waar te beginnen?

Begin met een plan. Waar wil je over bloggen? Wie moet er gaan bloggen binnen jouw bedrijf?  Wat zijn de onderwerpen? Wat is de frequentie? Ik help je graag met het opzetten van een platform om je blogs te publiceren en daarna met een contentplan: over welke onderwerpen ga je bloggen?

Blogs laten schrijven of redigeren

Heb je al een (goed lopend) blog? Geen inspiratie meer voor nieuwe blogonderwerpen of simpelweg geen tijd om iedere keer opnieuw een blog te schrijven? Ik help je graag door jouw blogs te redigeren of om voor jou blogs te schrijven.

Meer informatie

Meer informatie? Neem dan contact op via nienke@nienkekok.nl of 06-10199031.