06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Implementeren marketingstrategie

Het marketing- en communicatieplan omschrijft een concreet plan om zelf mee aan de slag te gaan en om jouw doelgroep beter mee te kunnen benaderen. Ook omschrijft het een aanpak hoe de resultaten (blijvend) kunnen worden gemeten. Uiteraard kan ik het plan ook voor je uitvoeren of ondersteuning bieden op bepaalde gebieden.

Communicatiemiddelen in de praktijk brengen

De juiste middelen opzetten en teksten schrijven is een vak apart. Nadat ik het marketing- en communicatieplan voor je heb opgesteld, kun je er dan ook voor kiezen mij deze (gedeeltelijk) voor je te laten uitvoeren of om je te ondersteunen op bepaalde gebieden.

Beschikbaar als sparringpartner en adviseur

Na het implementeren van het plan, is het mogelijk om op regelmatige basis het plan te doorlopen en eventueel bij te stellen. Je bedrijf is immers ook aan veranderingen onderhevig en daarop moet je marketingstrategie blijven aansluiten. Denk aan een verdere ontwikkeling van je diensten of producten, aan een uitbreiding van je werkgebied of doelgroep, maar ook aan de ontwikkelingen die zich voordoen op communicatiegebied en die passend zijn voor jouw bedrijf. Als sparringpartner en adviseur bespreek ik de invloeden van de veranderingen op jouw marketingstrategie.