06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Interim Marketing- en Communicatie advies

Bij veel bedrijven worden de marketing- en communicatiewerkzaamheden erbij gedaan. En wanneer je als bedrijf groeit, worden deze werkzaamheden vaak te veel. Terwijl het dan juist nóg belangrijker is om marketing- en communicatiemiddelen gericht in te zetten. Een marketingafdeling is dan een must. Ik zet op interim basis een gestructureerde marketingafdeling voor je op met onderbouwde plannen.

Van marketingplan tot content creatie

Dankzij een concreet stappenplan dat ik heb ontwikkeld, richt ik een marketingafdeling in die passend is bij jouw organisatie. Je ontvangt een marketingplan waarin exact staat beschreven waarop jij je moet richten en hoe. Zo maak je geen verkeerde keuzes meer. Ook omschrijft het plan de in te zetten communicatiemiddelen. Daarnaast stel ik de eerste content creaties voor de middelen op, zodat direct kan worden gestart met de implementatie ervan.

Werkzaamheden uitvoeren op locatie

Het is belangrijk dat ik bij het opzetten van de marketingafdeling aanwezig ben op de locatie. Als interim marketing- en communicatieadviseur kan in mij zo inleven in het bedrijf, de klanten, de doelgroep en de branche. Alleen door het bedrijf te leren kennen, kan ik een kwalitatief goede afdeling opzetten.