06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Spinning marathon

Published by Nienke on

Orange Babies
Op zaterdag 22 juni 2019 organiseren wij een spinning en mega walk marathon om geld in te zamelen voor onze actie voor Orange Babies. Lees hier meer over onze actie.

Spinning en Mega Walk marathon
Omdat wij zelf ook gaan fietsen in Zambia en flink aan het trainen zijn, vragen we jullie om één of meerdere uurtjes mee te trainen! Tevens voor ons een mooi moment om geld binnen te halen. De marathon duurt 3 uur. Je hoeft niet de volledige 3 uur mee te fietsen, maar jullie laten je toch niet kennen of wel…

Je kunt je inschrijven voor de volgende tijden: (let op, tijden zijn gewijzigd!)
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.00 uur
13.00 – 14.00 uur

Aanmelden
Geef op het deelnemersformulier onder aan deze pagina aan of je meedoet met spinning of met mega walk én voor welke tijden je je wilt inschrijven.  Je hoeft geen lidmaatschap te hebben bij Aerofitt om deel te nemen. Aerofitt zorgt voor instructeurs die ons door de 3 uur heen helpen. Wij maken er een feestje van!

Spinning en mega walk
De spinning fietsen en mega walks staan in één zaal. De les wordt tegelijk gegeven.
Ken je Mega Walk nog niet? Bekijk hier een filmpje van Mega Walk.

Geld doneren
De kosten om deel te nemen zijn minimaal € 10,- per uur, meer mag natuurlijk ook :-). Het is niet verplicht om 3 uur lang deel te nemen, je kunt je dus ook voor 2 uur inschrijven. Graag het sponsorbedrag doneren op onze actiepagina (onze voorkeur – klik hier om naar de actiepagina te gaan) óf op de dag zelf contant.

Vragen over de marathon? Mail dan naar onze ‘inschrijvingen- en financieel manager :)’ Ans Smeitink: spinning-marathon@hotmail.com

Locatie
FeelGoodClub Aerofitt Zelhem (in het pand van Zwembad De Brink)
Stationsplein 8
7021 CN Zelhem

Bij het sportcentrum is voldoende parkeergelegenheid aan zowel de voor- als achterkant. De sportschool heeft dezelfde ingang als Zwembad De Brink.

Zelf meenemen
Sportkleding, handdoek, bidon. Wij zullen zorgen voor sportdrankjes etc. Het is mogelijk om na de marathon bij Aerofitt te douchen. Speciale schoenen voor klikpedalen is niet nodig.

Niet fietsen, wel doneren?
Dat kan natuurlijk ook! Klik hier om naar onze doneer pagina te gaan.

Wij hebben er zin in, gaan er een feestje van maken. Tot dan!

Categories: BlogZambia

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *