06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Opdrachtgevers

Daden tellen meer dan woorden! Een greep uit mijn opdrachtgevers:

Guus Koenders, directeur Sqlife
“Een nieuw product ontwikkelen en een product in de markt zetten is een totaal andere tak van sport. In een inspirerende strategische marketing sessie heeft Nienke ons team meegenomen om vanuit het perspectief van de klant ons nieuwe product goed te laten aansluiten. Behalve dat het zeer verhelderend en leerzaam was, was het ook heel relaxed en goed voor de teambinding. Wij bevelen Nienke zeker aan bij onze relaties.”

Rober Dijkhuizen, Organisatieadviseur
“Om goed richting te kunnen geven aan mijn bedrijfsstrategie en activiteiten was ik op zoek naar iemand die mij in dit proces kon ondersteunen. Nienke kwam op mijn pad en bleek de aansprekende persoon te zijn die mij verder kon helpen. Tijdens een inspirerende sessie gaf zij richting aan mijn gedachte wat resulteerde in een helder en overzicht van mijn strategische doelen.”

Tine Paulus, Tekstschrijver
“Voordat ik voor een opdrachtgever begon met het schrijven van de teksten voor zijn website, blogs en brochure, hebben we eerst een marketingstrategiesessie gepland met Nienke. Na 3 uur hadden we duidelijk wie de doelgroep is, hoe je deze doelgroep het beste kan bereiken en welke middelen hier het meest geschikt voor zijn. Met deze input konden mijn opdrachtgever en ik heel doelgericht aan de slag met de teksten. Nienke leidde de sessie op een prettige, maar kritische manier, gaf inzicht en was in staat snel orde te scheppen in de ‘chaos’.”

Marlon Lammers, Marketingmanager FAAC BV
“Mocht u opzoek zijn naar een specialist op het gebied van marketing, dan kunt u zeker bij Nienke terecht! Nienke neemt bij FAAC BV de direct mailing uit handen en doet dit tot in de puntjes nauwkeurig! Nienke is oprecht, kritisch en zeer gedreven. Ze heeft passie voor wat zij doet en zal nooit iets aanleveren wanneer zij er niet 100% achterstaat!”

Margreet Jonker, Businesscoach
“Nienke is een enthousiaste, hardwerkende vakvrouw in marketing en communicatie. Ze is inhoudelijk sterk, een echte strateeg die je helpt om verder te komen. Ook haar no nonsens mentaliteit komt goed van pas. Ze weet met alle geledingen om te gaan, en kan goed de waarden van anderen naar boven halen. Nienke gaat én staat voor kwaliteit!”

Ton Heerding, Burn-out Preventie Specialist:
“Voor bedrijfskundig advies heb ik gelukkig deze professional ontmoet! Via via werd ik geattendeerd op de kwaliteiten van Nienke. Al tijdens het eerste gesprek prikte zij radicaal door mijn eigen ideeën heen. Dat was wel even wennen voor mij maar zij raakte direct de spijker op de kop! Nienke kan zeer snel en scherp haar vinger op zere plek leggen. Zij gaf direct relevant advies over mijn bedrijfsstrategie en de stappen die ik nu eerst moet zetten. Ik ontving van Nienke een heel overzichtelijk en makkelijk leesbaar Marketing-Strategieplan. Ik kan weer goed verder zo!”