06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Over Nienke

Al meer dan 10 jaar zit ik in het Marketing- en Communicatie vak. Als freelance communicatieadviseur help ik ondernemingen met een passend strategisch Marketing- en Communicatieplan of arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn Bedrijfskundige achtergrond heb ik niet alleen oog voor Marketing en Communicatie, maar ook met het traject ervoor: bedrijfsstrategie.

Ik houd van structuur en overzicht. Niet alleen in mijn eigen werk, ook help ik anderen graag om structuur en overzicht te creëren. Met het duidelijk op papier zetten van hun (klant)boodschap of structuur creëren in hun marketing- en communicatieplan. Samenwerken met mij betekent werken met iemand met veel energie, drive en passie. Ik bijt me helemaal vast in een project, nét zolang tot het afgerond is.

Bekijk ook eens mijn blog over het doorvoeren van de naamswijziging bij FAAC BV.

Uitdaging – uitdaging – uitdaging!

Dat ik geen uitdaging uit de weg ga is niet alleen uit mijn studie gebleken maar ook tijdens mijn loopbaan daarna. Enkele hoogtepunten uit mijn studie- en loopbaan:

  • Top 5 beste van Nederland in de ECABO beroepenwedstrijd op het gebied van Directiesecretaresse / Managementassistente
  • HBO Bedrijfskunde – Officemanagement opleiding niet in de gebruikelijke 4 jaar, maar in 3 jaar afgerond
  • Direct na de studie HBO Bedrijfskunde – Officemanagement 8 maanden in Dubai gewoond en gewerkt
  • Medeoprichter van het Weidepop festival, welke we een aantal jaar georganiseerd hebben
  • Bij FAAC BV alle Marketing en Communicatie-uitingen verzorgd na een fusie van twee bedrijven
  • Tijdens mijn dienstverband bij FAAC BV de kans gekregen om in een sabbatical van 2 maanden door Azië en Australië te reizen
  • In 2018 de keus gemaakt om volledig als zelfstandige verder te gaan

Opleidingen

Mijn opgebouwde kennis heb ik niet alleen in de praktijk opgedaan. Voor een goede basis heb ik de opleidingen HBO Bedrijfskunde-Officemanagement en HBO Strategisch Communicatiemanagement gevolgd.

Nog meer passie

Naast mijn werk heb ik nog een passie, namelijk reizen! Ik heb al een heel aantal landen van mijn bucket-list mogen afstrepen. Na elke reis wordt mijn lijst weer bijgevuld met nieuwe bestemmingen, ik ben nog lang niet klaar! Wat mij aanspreekt aan het (alleen) reizen is dat je niet alleen mooie stukjes en mensen over de hele wereld leert kennen, maar dat je ook jezelf leert kennen en je jezelf hiermee ontwikkelt.