06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Social Media

Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram, Snapchat, Vimeo, Google+, Pinterest… je ziet door de bomen het bos niet meer. Welk social media kanaal is voor jou van belang? Dit is heel erg afhankelijk van jouw doelgroep. Waar je jongeren vooral via Instagram of Snapchat bereikt, is LinkedIn een ideaal platform voor B2B.

Contentplan

Het aanmaken van een social media kanaal en beginnen zonder plan is zo gedaan. Maar dan komt het lastige: het netjes blijven plaatsen van berichten en uiteindelijk ook zorgdragen voor nieuwe klanten. De kunst is om consequent content te blijven plaatsen, die interessant is voor jouw doelgroep, zónder dat je te vaak iets plaatst en dus ongewenst bent.

Voordat je begint met een social media kanaal is het van belang om eerst een goed plan te maken. Over welke onderwerpen ga ik content plaatsen? Wie gaat dit lezen? Waar heeft mijn doelgroep behoefte aan? Input nodig voor jouw social media kanalen? Lees ook meer over bloggen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met me op via nienke@nienkekok.nl, 06-10199031 of uiteraard één van mijn social media kanalen :-).