06-10199031    nienke@nienkekok.nl

Strategische Marketing- en Communicatieanalyse

Veel midden- en kleinbedrijven doen weinig aan marketing. Om hun doelgroep te bereiken, denken ze vaak vanuit een middel. Ze zetten een bepaald communicatiemiddel in zonder echt een concreet plan te hebben. Daardoor bereiken zij wellicht niet de juiste mensen en laten zij groeikansen liggen. Door het maken van een grondige bedrijfsanalyse, zet ik een marketingstrategie op die jouw bedrijf laat groeien.

Strategie en Advies voor het MKB

Als bedrijfskundige ben ik gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van marketing- en communicatiestrategieën voor het midden- en kleinbedrijf. Ik ga met je aan de slag en vraag je uit over je doelstelling(en), concurrenten en de kansen en mogelijkheden die je hebt. Maar ik ondervraag ook je klanten. Zo vorm ik mij een beeld over jouw bedrijf. Wat gaat er goed en wat kan verbeterd worden. Vanuit dit bedrijfsprofiel zet ik een marketing- en communicatieplan voor je op waarmee je onderbouwd verder kunt en echt je doelgroep bereikt.

Ondersteuning bij het implementeren

Mijn kennis houdt niet op bij het uitvoeren van een bedrijfsanalyse en het opzetten van een marketing- en communicatieplan. Ik kan je ook ondersteunen bij het implementeren van de marketing- en communicatiemiddelen. Dit doe ik vanuit mijn eigen expertise of door het inzetten van deskundigen.